2018-03-13
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA YEMEK

Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde şehit ailelerimiz ve gazilerimiz onuruna yemek verildi.

Yemeğe Acıpayam  Kaymakamı Ali Şanlıer , Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan,İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ismail Güdül,Emniyet Müdürü Naci Avşar , İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir, daire amirleri, şehit aileleri  ve gaziler katıldı.

İlçe protokolü yemek öncesinde masaları gezerek şehit aileleri ile bir süre sohbet etti.

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer "Bu günde gerekirse Türk İnsanı Türk Milleti kendi bayrağı ve toprağı için, ülkesinin ve milletinin vekası için bugünde yaptığı gibi her türlü fedakarlığı, yiğitliği,kahramanlığı göstermeye hazır ve gösteriyor.Bundan hiç kimsenin şüphesi yok,ben devletim adına milletim adına tekrar hepinize çok derin şükranlarımı sunuyorum . Her zaman başımızın üstünde yeriniz var . Şeref verdiniz dedi.