2018-03-13
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Milli Savunma Bakanlığının talimatıyla Acıpayam Kaymakamlığı  Şehit Aileleri ve Gazileri öğrenciler ile buluşturdu.

Gazilerle şehitlerin hayatları ve yaşam tecrübelerini öğrencilere aktarmak ve öğrencilerde şehitlik ve gazilik makamlarının yüceliğini pekiştirmek için başlatılan proje kapsamında, şehit aileleri ve gaziler Acıpayam Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluştu.

Okul Konferans Salonunda düzenlenen buluşmaya Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir, şehit aileleri, gaziler ve öğrenciler katıldı.

Programda gazilerin ve şehit ailelerinin değindikleri noktalar duygu dolu anların yaşanmasına oldu. Şehit aileleri çocuklarının ve eşlerinin nasıl şehit olduklarını ve gazilik mertebesine ulaşmalarına neden olan olayları ve sonrasında yaşananları öğrencilere anlattı.

Şehit Aileleri ve Gazilerin öğrenciler ile buluşmaları toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.