2018-10-08
OKUL GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Acıpayam’da 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle okul güvenliği toplantısı yapıldı.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle okul güvenliği toplantısına Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Kd. Bçvş. İlhami Averi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, okul müdürleri ve servis şoförleri katıldı.

Acıpayam’da eğitim ve öğretimin huzur ve güven ortamında sürdürülmesi amacıyla düzenlenen okul güvenliği toplantısı, Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Konferans Salonunda Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer başkanlığında yapıldı.

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, okulların ve öğrencilerin karşılaşması muhtemel sorunlara karşı tüm kurumların ve vatandaşların iş birliği içerisinde hareket etmesi gerektiğine işaret ederek, oluşacak sorunları bu işbirliği içerisinde hızlı bir şekilde çözüme ulaştırılacağını belirtti.

Okul çevrelerinin güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Şanlıer, okulların çevresinde öğrencilerin güvenliğini tehdit edecek hiçbir olumsuzluğa müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 2018 -2019 eğitim öğretim yılında da Acıpayam Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, ilçenin genel eğitim durumu, köy okulları, taşımalı okullar ve güvenlik tedbirlerinin yoğunlaşması gereken okullar hakkında bilgi verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, okul çevrelerinde her türlü olumsuzluğa karşı ilçe emniyet müdürlüğü olarak gerekli önlemleri aldıklarını ifade etti.

Acıpayam ilçe merkezi ve mahalle okullarının  müdürleri, kurum amirleri okul servis şoförlerinin de katıldığı toplantıda , okullarda alınacak güvenlik tedbirleri, okul servisleri, trafik ve sağlık konuları görüşüldü.