2018-01-10
MECLİS YENİ DENETİM KURULUNU SEÇTİ

2018 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu  Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, başkanlığında gerçekleştirdi.

Acıpayam  Belediye Meclisi’nin 2018 yılındaki ilk toplantısında denetim komisyonu üyeleri yapılan gizli oylamayla seçildi.

Yapılan gizli oylama sonucu AK Parti grubundan Şükrü Yalçın, Abdullah Sönmez,Nursel Taş, Veli Karadağ,CHP grubundan Ömer Yalçındağ seçildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, seçilen komisyon üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Acıpayam  Belediyesi’nde yapılan tüm çalışmaları ve harcamaları mevzuat çerçevesinde yaptıklarının altını çizerek, “Denetim kuruluna seçilen üyelerimizin bu görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum"dedi.