2019-06-06
KORE GAZİSİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gedikli mahallesinde ikamet eden Kore Gazisi Mustafa Öğülmüş 89 yaşında tedavi gördüğü Denizli Özel Ege Hastanesinde bu sabaha karşı hayata gözlerini yummuştu.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Acıpayam Çarşı Camiinde düzenlenen askeri törenle Acıpayam Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Kore Gazisi Mustafa Öğülmüş  ilk olarak ikamet ettiği Gedikli Mahallesinde evinin önüne getirilerek burada helallik alındı.

Kore Gazisi Mustafa Öğülmüş’ün 11. komando tugayı komutan vekili Piyade Albay Bilal Öztürk,  Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe  Jandarma Komutanı Teğmen Yasin Gökçe,ailesi, sevenleri, gaziler, daire ve kurum  amirleri ve askeri erkan, katıldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, “Kore Gazisi Mustafa Öğülmüş'ü ilçemiz Çarşı Camimizde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle son yolculuğuna uğurladık.Kendisine Allah'tan rahmet,ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi