2017-11-12
Kıbrıs Gazisini Hastanede Yalnız Bırakmadılar

Acıpayam ilçe  protokolü, nefes darlığı rahatsızlığı nedeniyle  Acıpayam Devlet Hastanesinde tedavi gören Kıbrıs gazisi Recep Acur'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Acıpayam'a bağlı Ören mahallesinde yaşayan 65  yaşındaki Kıbrıs gazisi Recep Acur , tedavi gördüğü  Acıpayam Devlet Hastanesinde kendisini ziyarete gelen heyeti görünce sevinç dolu anlar yaşandı.

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Gökhan, Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Hüseyin Orakoğlu ve Acıpayam Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Zeren, Kıbrıs gazisi Acur'u tedavi gördüğü hastane odasında ziyaret etti.