2017-04-18
GÜREŞTE MADALYALARI KAPTILAR

Bölge Şampiyonasında derece elde eden Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Acıpayam Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden güreşci öğrencilerimiz, Açıpayam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Ali Bozak, Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Şenol Gezer, Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Kıvanç Acunsöz ve Mustafa Reşit Şener, Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Şevkan, "Acıpayam'lı gençlerimizin sporda yapmış oldukları başarılar bizleri, ailelerini  ve ilçemizi mutlu ediyor. Acıpayam merkez ve bölgemizde ata sporumuzu yaşatmaya devam edeceğiz.Belediye olarak ilçemizde spor yapan gençlerimiz ve öğretmenlerimiz ile Mayıs ayı içinde onursal başkanlığını Akşar mahallesinde olan Dünya Şampiyonumuz Bayram Şit'in yapacağı bir Güreş paneli için çalışmalarımız devam ediyor. Güreşte başarı kazanan gençlerimizin çalışma ortamlarını da Belediye olarak gereken ne ise yapmaya hazırız. Genç güreşci kardeşlerimizi başarılarından dolayı yürekten kutluyor, ilçemizi ve bölgemizi Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, öğrencilerimize ve onları hazırlayan öğretmenlerimize başarılar diliyorum"dedi.

Cihan Deniz 50 kg'da Gençler Türkiye 5.si olarak Milli Takım kampına gidecek.

Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesiden:

1. Emre Yaşar 55 kg Greko-Romen Bölge Şampiyonası Bölge 2.si

2. Hüseyin Karol 60 kg Greko-Romen Bölge Şampiyonası Bölge 3.sü

3. Şahin Bingöl 46 kg Greko-Romen Bölge Şampiyonası Bölge 1.si

4. Tunahan Özen  63 kg Greko-Romen Bölge Şampiyonası Bölge 3.sü

Acıpayam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi:

5. Ali VARUL 96 kg Greko-Romen Bölge 3. sü oldular.

Bölge şampiyonasında ilk üçe giren sporcularımız 30 Nisan 2017 tarihinde Aydın´ da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır.