2019-01-07
DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

2019 yılı Ocak ayı meclis toplantısının 2.oturumu Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan başkanlığında gerçekleştirdi.

Acıpayam Belediye Meclisi’nin 2019 yılının Ocak ayı ikinci oturum toplantısında denetim komisyonu üyeleri yapılan gizli oylamayla seçildi.

Yapılan gizli oylama sonucu AK Parti grubundan Hüseyin Erdem, Muzaffer Yılmaz, Abdullah Sönmez, Hüseyin Cansız, CHP grubundan Ömer Yalçındağ seçildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, seçilen komisyon üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Acıpayam Belediyesi’nde yapılan tüm çalışmaları ve harcamaları mevzuat çerçevesinde yaptıklarının altını çizerek, denetim kuruluna seçilen üyelerimizin bu görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum dedi.

Başkan Şevkan, bundan önceki dönemde denetim komisyonunda görev alan komisyon üyelerine teşekkür etti.