2017-05-18
DEDEBAĞLI GENÇ MUCİTLER BİLİME İZ BIRAKTILAR

Dedebağı Ortaokulunun öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi.

Bilim fuarı açılış törenine Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer,eşi Necla Şanlıer, Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Baykuş,Okul Müdürü Sezai Baş , siyasi parti temsilcileri,daire ve kurum amirleri,okul müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldı.

Dedebağı Ortaokulu Müdürü Sezai Baş, bu yıl ilkini düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında 10'u araştırma,10'u tasarım ve tanıtım olmak üzere 20 proje sergilenecektir.Projeler 60 öğrenci tarafından 8 rehber öğretmen gözetiminde hazırlanmıştır. Projenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Dedebağı İlkokulu 2. sınıf öğrencilerinin gösterilerinin sunulmasının ardından Dedebağı Ortaokulunun öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı protokol ve öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.