2017-04-21
ÇOCUKLAR BU TİYATROYU ÇOK SEVDİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları tiyatro ile buluşturuyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları tiyatro ile buluşturmaya başladı.

Edirne Halk Eğitim Tiyatrosu’nun minik izleyiciler için hazırladığı "Bizim Sokağın Çocukları" adlı çocuk oyunlar Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Sanat Merkezinde 2 seansta oynadı. 2 seansta oynanan oyuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Yönetmen Erdoğan Eğmen yazmış olduğu müzikal oyun’da Oyunu büyük bir keyifle izleyen minik tiyatro severler oyunu izlerken hem eğlenerek güzel vakit geçirdiler hem de faydalı bilgiler öğrendiler.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'da oyunda emeği geçenlere teşekkür ederek, yönetmen Erdoğan Eğmen'e çiçek takdim etti.

Başkan Şevkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a, Genç Denizli Tiyatro Kulübü Sorumlusu Acıpayam'lı olan Hakan Kurt'a ve oyunun yönetmeni Erdoğan Eğmen'e teşekkür etti.