2017-12-06
CEYLAN: YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLUR İNŞALLAH.

Denizli Süper Amatör Liginde mücadele eden Acıpayam Belediyespor ligin ilk yarısını 28 puanla 2. sırada tamamladı.

Acıpayam Belediyespor'un başarılı teknik direktörü Özkan Ceylan ilk yarıyı değerlendiren açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk yarısını Tavas birlikspor maçı ile bitirmiş olduk. Son iki haftaya rakiplerimizin lig ten çekildikleri için ilk yarı erken bitirdik. İlk yarıya baktığımızda Serinhisar maçı haricinde takımdan genel anlamda yaptı mücadeleden ve göstermiş olduğu performans tan teknik heyet olarak memnunuz.

Yöneticilerimizle İlk yarının bir durum değerlendirmesi yapıp ikinci yarının hazırlıklarına başlayacağız.

Belediyemizin,Yöneticilerimizin ve taraftarımızın bize verdikleri destek için kendilerine çok teşekkür ederim.

Bizi destekleme devam etsinler onların desteğine ihtiyacımız var. Bizden beklentilerini biliyoruz bizde teknik ekip ve futbolcular olarak şampiyonluk kupasını Acıpayama getirmek istiyoruz. Yolun Sonu ŞAMPİYONLUK olur İNŞALLAH.