2017-10-10
CEMİL TULUK ÖĞRETMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Dün hayatını kaybeden Köy Enstitüleri Mezunu öğretmenlerinden Cemil Tuluk son yolculuğuna uğurlandı.

Acıpayam Çarşı Camiinde öğle namazına müteakip Cemil Tuluk için cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim camiasından çok sayıda öğretmen, daire ve kurum amirleri, ailesi ve vatandaşlar katıldı.

91 yaşında hayata veda eden emekli öğretmen Cemil Tuluk'un naaşı omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu.

Cemil Tuluk doğum yeri olan Acıpayam'a bağlı Alaattin mahallesinde toprağa verildi.

30 yıllık öğretmenlik hayatı boyunca sayısız öğrenci yetiştiren Cemil Tuluk öğretmenimize Allah'tan rahmet ailesi,sevenleri,dostları ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.