2017-03-19
BU VATAN SİZE MİNETTARDIR

Acıpayam Dernekler Birliği ile Acıpayam Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen “Çanakkale Şehitleri Haftası ve Tüm Şehitlerimizi Anma” etkinliği Kelekçi’de gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül,İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı, CHP İlçe Başkanı Baki Tatar, Prof. Dr. Turgut Tok, Orman İşletme Müdürü Halil Özdemir,Acıpayam Dernekler Birliği Yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kelekçi mahallesindeki şehitler anıtına ziyaret eden protokol üyeleri Çanakkale Şehitlerimizi ve Acıpayam’lı şehitlerimizi yad ederek dualar okudular.

Çanakkale'den gelen mektup okundu.

Geçtiğimiz ay El-bab’da şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör’e yazılmış şiir okundu.

Acıpayam Orman İşletme Müdürlüğü’nün Şehit Emin Güngör anısına ayrılan alan fidan dikimi gerçekleştirildi.

Acıpayam Müftülüğü tarafından Kuran-ı Kerim okundu.

Güney Mahallesi Muhtarı Hayati Dağ'a Acıpayam Dernekler Birliği adına Nurcan Çağırgan tarafından plaket verildi.