2019-06-10
BU BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, şehit ailelerini ziyaret etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan yaptığı açıklamada; ilçeye bağlı köylerdeki şehit ailelerini ziyaret ettiğini, şehit aileleri ile bayramlaşarak gönüllerini aldıklarını ve ailelerin dertlerine ortak olduklarını söyledi.

Şevkan, şöyle konuştu: "Şehitlerimizin yakınları, anne ve babaları bizim yakınlarımız ve anne babalarımız gibidir. Onun için nasıl kendi anne ve babalarımızı ziyaret ediyor gönüllerini alıyorsak buda aynı öyledir. Onları hayatımızın her anında içimizde hissetmemiz gerekiyor ve hissediyoruz da. Elbette ateş onların yüreğinde bir merkez gibidir. Esas kor onların yüreğindedir. Ateş düştüğü yeri yakar derler ama hepimizi yakmaktadır. Şehitlerimiz hepimizin kardeşleridir. Tüm şehit kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. "