2018-11-07
Başkandan esnaf odasına ziyaret

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,  yeni oda binasında esnaflara hizmet vermeye başlayan  Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahat Makal ve personeline hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oda binasında gerçekleşen ziyarette esnaf sorunları ve Aliağa’ya yapılması planlanan projeler konuşuldu. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahat Makal, Başkan Şevkan’a esnaf sorunlarıyla ilgili detayı bilgiler verdi.

Acıpayam  esnafının sonuna kadar yanında olduklarını ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ‘’Acıpayam esnafı için bize düşen görev neyse sonuna kadar yanlarındayız. Vatandaşımız, esnafımız iyi durumdaysa bizlerde iyi oluruz’’ dedi.