2018-07-03
BAŞKAN ŞEVKAN'DAN KALDIRIM İŞGALCİLERİNE UYARI

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ilçede bulunan kaldırımları işgal eden esnaf ve şoförlere yönelik uyarılarda bulundu.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ilçedeki kaldırımları işgal eden esnaf ve araç sürücülerine yönelik açıklamada bulundu.

Esnafın kaldırımlara malzemelerini bırakmamasını isteyen Başkan Şevkan, sürücülerin de araçlarını kaldırımlara düzenli park etmesi konusunda uyarıda bulundu.

Başkan Şevkan, “Esnaf kardeşlerimizin, kaldırım işgalleri konusunda daha hassas ve yayalarımıza daha saygılı olmalarını bekliyorum. Bundan da asla kuşku duymuyorum. Yakında bu konuda teknik arkadaşlarımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek, kaldırım kontrollerimizi yapacağız. Öte yandan kaldırımlara araçlarını park eden sürücü kardeşlerimiz de araçlarını uygun şekilde park etmeleri konusunda aynı hassasiyeti bekliyorum. Her şey güzel bir Acıpayam için” dedi.