2018-12-06
BAŞKAN ŞEVKAN YAZIR MAHALLESİNDEKİ ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Yazır  Mahallesi’nde sürdürülen üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şevkan , “Her mahallemizde olduğu gibi Yazır  Mahallemizde de çalışmalarımız sürüyor. Bu mahallemiz de yeni yollara kavuşacak” dedi.

Acıpayam Belediyesi’nin Yazır Mahallesi’nde başlatmış olduğu üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Yazır Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarını Mahalle Muhtarı Ercan Karademir ve Fen İşleri ekipleri ile yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Mahalle içerisinde 3000 metrekare kilit parke taş döşendiği ve çalışmaların gerçekleştirildiği sokakları tek tek gezerek incelemelerde bulunan Başkan Şevkan, yaptığı açıklamada; “Mahallelerimizde başlatmış olduğumuz üst yapı çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.  Bugün de ekibimizle beraber Yazır Mahallemizdeki üst yapı çalışmalarını yerinde inceledik. Görevli arkadaşlarımız, Yazır Mahallemizin bir an önce yüksek standartlı üst yapıya kavuşması için büyük bir özenle çalışıyor. En kısa sürede Yazır Mahallemiz de yeni yollara, yeni standartlara kavuşacak.