2019-03-11
BAŞKAN ŞEVKAN PERSONELİNİ UNUTMADI

Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde personelini unutmadı. Şevkan personeline karanfil hediye etti.

Birimleri  dolaşarak  karanfil hediye eden ve  Kadınların iş hayatında olmasının önemini belirten Acıpayam Belediye  Başkanı Hulusi Şevkan , “Sizler belediyemizin her kademesinde her biriminde çeşitli görevlerde çalışıyorsunuz. Vatandaşlarımızla bire bir ilgilenip sorunları çözmede bize en büyük desteği verenler sizsiniz. Sizlerin her konuya bir anne, bir kardeş, bir evlat olarak yaklaşması, sosyal belediyecilik anlayışımızın vatandaşlarımıza en güzel yansıması olmaktadır. Bu yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılı bir yaşam diliyorum” dedi.