2019-03-12
BAŞKAN ŞEVKAN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Acıpayam  Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan başkanlığında gerçekleştirildi.Söz konusu meclis, 2014-2019 döneminin son meclisi oldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Şevkan, “Mart ayı meclis toplantısı, aynı zamanda bir dönemin de son meclisini yapmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bugüne kadar almış olduğumuz kararların memleketimizin hayrına, milletimizin huzuruna ve saadetine vesile olması için adeta kılı kırk yararak çalıştığımız gibi bu meclisimizde alacağımız kararların ilçemize ve bölgemize, hayır getirmesini diliyorum.

“5 yıl gibi uzun bir sürede sizlerle birlikte çalışmanın onurunu, mutluluğunu ve güzelliğini yaşadım” diyen Başkan Şevkan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bu süre içerisinde hiçbiriniz şahsiyetinizi ve partinizi ön plana çıkarmaksızın sadece kazanan Acıpayamımız, kazanan insanlarımız olsun dediniz. Bizler de sizlerden aldığımız güç ile sadece belediyemizin bütçeleri ile yapılması imkânsız olan birçok eksik ve aksaklığı, 2014 yılında taahhüt ettiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçirmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu sayede halkımızın teveccühüne ve güvenine layık olduk. İlimizin daha iyi yerlere gelmesini sağlamak üzere bu mecliste oy birliği ile aldığımız kararlar yıllar sonra belki her birimizin çocuklarının övüneceği kararlar olacaktır. İki gruplu bir mecliste bazen insanların birbirlerini kırması mukadder olabilir. Ama bu mecliste yaşanan tartışmalar hiçbir zaman bir diğerinin şahsiyetine dokunmayacak şekilde oldu. Meclis bittikten sonra veya dönem tamamlandıktan sonra birbirimizin yüzüne baktığımızda, Allah’a hamd ediyoruz ki utanacak veya birbirimizi sorgulayacak hiçbir davranışımızın olmaması şahsımı ve eminim ki sizleri de aynı şekilde sevindirmiştir.”

5 yıllık bir süre içerisinde eksikliklerimiz ve hatalarımız olabilir. Bu anlamda sizler üzerinde hiçbir hakkımın olduğuna inanmayarak, buna rağmen varsa bir hakkım helal ediyorum. Sizin benim üzerimde çok hakkınızın olduğunu biliyorum. Dolayısıyla sizlerden helallik diliyorum. Bu vesile ile hepinize emeklerinizden ve katkılarınızdan dolayı bir kez daha şükranlarımı sunarım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Yeni dönemde halkımızın takdirini kazanarak büyük hizmetler yapmak umudu ve temennisiyle hepinize saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.
Başkan Şevkan, yaptığı konuşmanın ardından AK Parti ve CHP meclis üyelerine 5 yıllık hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.