2018-09-11
Başkan Şevkan, Halkın Sorunlarını Dinliyor

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, hemşehirlerini makamında ağırladı.

Vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Şevkan, “Halkımızın memnuniyeti bizlerin memnuniyetidir” dedi.

Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen ve çözüme kavuşturmak için birim müdürlerine talimatlar veren Başkan Şevkan, “Halkın isteklerini dinlemek ve çözüme kavuşturmak en önemli projelere imza atmak kadar önemli ve değerlidir” ifadesini kullandı.

Şevkan,  misafirlerinin isteklerini dinlemenin yanı sıra konuklarına ikramlar sunarak sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Acıpayam ve mahallerinde  yapılan hizmetlerin ve projelerin halkın arzusu doğrultusunda yapıldığını ve gerçekleşen istişarelerin vatandaşı mutlu ettiğini ve belediyenin kapısını vatandaşlara ardına kadar açık olduğunu söyleyen Başkan Şevkan, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdüğümüz görevimizde halkımız ile gerek belediye içinde gerek tüm  bölgemizde iç içeyiz. Vatandaşlarımızı makamımızda ağırlıyor dertlerini sıkıntılarını dinliyor sorunlarını çözüme kavuşturmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntısı bizlerin sıkıntısıdır. Eğer bizler yerel yöneticiler olarak ilçe sakinlerimizin sorunlarına çare bulmazsak bu sorun ve sıkıntılar elbet ilçemize yansır. Belediye binamızda olsun mahallelerimizde olsun halkımızın isteklerini dinliyoruz. Halkımız ile yaptığımız istişareler sonucu hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu sayede hem halkımız mutlu oluyor hem bizler memnun oluyoruz. Belediyemizin kapısı halkımıza ardına kadar açık. İşleri dahi olmasa halkımız artık gelip çayını içip gidiyor. Bu konu bizleri gerçekten mutlu ediyor. Belediye vatandaşlarımızın kendi mekanları kendi evleridir. Halkımızın isteklerini dinlemek ve çözüme kavuşturmak en önemli projelere imza atmak kadar önemli ve değerlidir” diye konuştu.

Başkan Şevkan ayrıca belediye çalışmalarında gece gündüz demeden çalışan emekçi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.