2018-09-13
Başkan Şevkan, Biz Büyük Bir Aileyiz

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, belediye işçileri ile  belediye kademe binasında bir araya geldi.

Uzun süreden beri yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri ile kademe binasında  bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, işçilere gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve aynı hızla hizmetlere devam dedi.

Başkan Şevkan, Acıpayam'da yapılan hizmetlere her geçen gün yenisini eklediklerini vatandaşların rahatı ve huzuru için bu çalışmaları gece gündüz demeden aynı tempoda sürdürdüklerini belirtti.

Önümüzde daha yapılacak çok iş var diyen Şevkan, vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor, hizmet götürdüğümüz en köşedeki mahallemizde bulunan vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi bizi onurlandırıyor. Sorumluluğumuz ağır, yolumuz uzun sizlerin sayesinde daha bir çok önemli hizmetlere imza atacağız, şeklinde konutu ve emek veren emekçi tüm Belediye çalışanlarına teşekkür etti.