2018-12-08
ARALIK AYI MECLİSİ YUMRUTAŞ AMAHLLESİNDE YAPILDI

Acıpayam Belediyesi 2018  Aralık  ayı meclis toplantısının 1.birleşimi Yumrutaş   Mahallesinde gerçekleştirildi.

Acıpayam Belediyesinin her ay bir mahallede gerçekleştirdiği meclis toplantısının bu ay ki durağı Yumrutaş  mahallesi oldu.

Yumrutaş Mahalle kahvehanesinde Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı halka açık yapıldı.

Yumrutaş mahalle muhtarı Murat Özkan  ve mahalle halkının da  katıldığı Belediye meclis toplantısında gündemdeki maddeler görüşüldü.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, halka açık yapılan toplantı Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Şükrü Yalçın , CHP Grup Başkan Vekili Halil Özonuk, son dönem Belediye Başkanı ve meclis üyesi Muzaffer Yılmaz Yumrutaş  Mahalle muhtarı Murat Özkan’da söz alarak yapılan çalışmalardan dolayı Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.