2018-03-13
Acıpayam’da Tüm Şehitlerimiz İçin Anma Etkinliği

Acıpayam Dernekler Birliğince düzenlenen tüm şehitlerimizi anma programı tamamlandı.

Programda önce Dodurga mahallesinde tüm şehitlerimiz için mevlid okutuldu. Dualar şehitlerimize gönderildi.

Şehitlerimize anma etkinliğine Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Gornizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Daire ve Kurum Amirleri ile çevreden vatandaşlar katıldı.

Protokol ve vatandaşlar daha sonra Güney Mahallesine geçti. Burada Güney İlkokul-Ortaokul için düzenlenen Kütüphane Açılışı gerçekleşti.

Konuşmaların ardından Kütüphaneye katkı sağlayan Acıpayam'lı İş Adamı Alim Arslan'a, İş Adamı ve eski İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Gümüş'e, Yassıhüyüklüler Derneği Başkanı Ramazan Kanlık'a, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve Şehit Emin Güngör'ün Babasına plaketleri takdim edildi.

Törende şehit Emin Güngör için yazdığı şiiri okuyan Gülizar Güngör herkesi duygulandırdı.

Daha sonra heyet Şehit Emin Güngör anısına düzenlenen parkta ağaç dikimi gerçekleştirdi.