2017-11-13
Acıpayam'da "Bir Bebek Bir Fidan" Ormanı

Acıpayam Orman İşletme Müdürlüğü ve Acıpayam Devlet Hastanesi işbirliği ile Ahırlı Mevkiinde fidan dikilerek ‘’Anne Dostu Hastane Hatıra Ormanı’’ oluşturuldu.

Anne Dostu Hastane Hatıra Ormanı fidan dikim etkinliğine; Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Denizli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erol Pehlivan, Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hulusi Deniz Oğuz, Acıpayam Orman İşletme Müdürü Halil Özdemir, 2017 yılı doğum yapan aileler ve kurum personeli katıldı.

Yapılan etkinlikte 01.01.2017 tarihinden itibaren doğum yapan 52 ailenin bebekleri adına aileleriyle birlikte fidan dikildi.

Hatıra Ormanı kapsamında iklim şartlarına uygun olarak her yeni doğan bebek için bundan sonrada fidan dikimine devam edilerek Acıpayam İlçesi olarak Expo 2016 Antalya’ nın kapanış bildirgesinde yayınlanan 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren her yeni doğan bebek için bir fidan dikilmesi projesi hayata geçirilmiş olacaktır.