2017-03-19
ACIPAYAM ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI

Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayam Ülkü Ocaklarının düzenlediği 18 Mart Çanakkale ruhunu yaşatmak için hazırlamış oldukları programa katıldı.

Acıpayam Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinliği Acıpayam Talip Özkan Konferans Salonunda gerçekleşti.

Etkinliğe, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem,MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, AKP İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı, CHP İlçe Başkanı Baki Tatar, MHP İlçe Başkanı Günday İlhan ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Yapılan konuşmaların ardından,sahneye konulan tiyatro gösterisi, şiir dinletisi ve müzik dinletisi izleyicilerden tarafından büyük beğeni alırken duygulu anlar yaşandı.