2018-11-08
ACIPAYAM MYO'DA DUYGULANDIRAN ANMA PROGRAMI

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu 7 Kasım 2018 tarihinde Meslek Yüksekokulu'nun  konferans salonunda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı düzenledi.

İlginin oldukça yüksek olduğu programa Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkan Vekili Şükrü Yalçın ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Acıpayam MYO Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu öğrencileri şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirirken Öğr. Gör. İkbal  Vurucu Atatürk'ü Doğru Anlamak konulu bir konferans verdi.

Halk oyunları antrenörü Hüseyin Yavuzer'in zeybek gösterisi ile son bulan programda  Acıpayam Meslek Yüksekokulu'na her zaman destek olan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a ve tüm öğrenci ve personele Nutuk hediye ettiği için Acıpayam Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ömer Alev'e, Anma Programı'nın gerçekleşmesine katkı sağlayan isimlere teşekkür belgeleri verildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ın, Acıpayam'da inşaat aşamasının sonuna yaklaşıldığı TOKİ konutları ile görüşmeler için İstanbul'da bulunmasından dolayı plaketi Belediye Başkan Vekili Şükrü Yalçın aldı.

Atatürk ile ilgili videoların da izlendiği programda Acıpayam Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Cansel Cabbar, Rabia Evren, Melike Nur Kındıl, Cansu Okyaz, İsa Amaç, Recep Ersin Erduğan, Ahmet Can Aktaş ve Bilal Köse görev aldı.