2017-08-11
ACIPAYAM KINALI KUZULARINI UĞURLUYOR

Acıpayam'da vatani görevini yapacak asker adayları için uğurlama törenleri düzenleniyor.

Vatani görevlerini yapmak için yola çıkacak 1997/4 tertip asker adayları düzenlenen uğurlama törenleriyle birliklerine gönderiliyor.

Acıpayam'a bağlı Yazır Mahallesi  askere gidecek kınalı kuzuları için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

97/4 Yazır Mahallesi hazır askerleri de mahallelerinde yemekli mevlid düzenledi.

Yemekli mevlide asker aileleri, mahalle sakinlerinin yanı sıra Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem'de askerleri yalnız bırakmadı.

Acıpayam Belediyesi olarak ilkelerinin “nerede insan, orada Acıpayam  Belediyesi” olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Dr.Hulusi  Şevkan, sosyal belediyeciliğin her alanda gereğini yaptıklarının altını çizdi.

Başkan Şevkan, “Bugünün mimarları askerimizdir. Dünyanın en asil milletin evlatlarıyız. Dünyaya medeniyet öğreten ataların torunlarıyız. Bizim milletimiz haricinde, dünyada evlatlarını peygamber ocağına düğünle, eğlenceyle yollayan bir başka millet göremeyiz. Askere giden gençlerimizin hiç şüphesi olmasın. Annesi, babası, kardeşi, eşi; biz var olduğumuz müddetçe onlar bizlere emanettir.

Belediyemiz ilkesi nerede insan; orada Acıpayam Belediyesidir. Askere giden gençlerimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum"dedi.