Haberler
2019-02-14
Acıpayam Dernekler Birliğimiz ile güzel projelere imza atacağız

19 dernek temsilciliğinden oluşan Acıpayam Dernekler Birliği, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı ziyaret etti.

 

Ziyarete, Acıpayam Dernekler Birliği Başkanı kendiside Acıpayam’lı olan Prof. Dr. Turgut Tok, ile dernek temsilcileri katıldı.

 

Acıpayam’da Acıpayam Kaymakamlığı ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile birçok etkinliklerde yer aldıklarını bundan sonrada Acıpayam’la ilgili ne varsa her zaman dernek olarak yanlarında olduklarını ifade Acıpayam Dernekler Birliği Başkanı Prof. Dr. Turgut Tok, 2019 yılı içinde Acıpayam Sempozyumu ve  Acıpayam’ın eski tarihi fotoğraflarından oluşan bir kitapçık projelerini hayata geçirmek için çalışmaların yapılacağını söyledi.

 

Tok, Bugüne kadar yapmış olduğu desteklerden dolayı Başkan Şevkan ve  tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “Bu vesile ile sizlerle birlikte pek çok önemli organizasyona imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Güzel projelere imza atacağız

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ise, Acıpayam Dernekleri Birliği Başkanımız hemşehrimiz Prof. Dr.Turgut Tok hocam ve dernek temsilcilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Acıpayam Dernekler Birliğimiz ile  Acıpayam için pek çok organizasyona birlikte imza attıklarını, bundan sonra da ortak fikir birliği içinde sosyal, kültürel projelere imza atacaklarını her zaman yanlarında olduklarını  ifade etti.

 

Ziyaret sonunda Acıpayam Dernekler Birliği Başkanı Prof. Dr. Turgut Tok, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’a  2003 yılında Acıpayam’da yapılan Acıpayam Sempozyumu kitabını ve  şiir kitabı armağan etti.