2017-09-12
ACIPAYAM BELEDİYESPOR LİGE İDDİALI HAZIRLANIYOR

Denizli Süper Amatör Lig’de iddialı bir kadro kuran Acıpayam Belediyespor’da çalışmalar devam ediyor.

Geçen yıllarda yaşadığı talihsizlikleri bu yıl yaşamamak için işi sıkı tutan Süper Amatör Lig ekibi Acıpayam Belediyespor, çalışmalarını sürdürüyor.

Hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak koyan mor beyazlılar, iddialı bir kadro kurdu. Teknik Sorumlu Özkan Ceylana,Yardımcı hoca Kıvanç Acunsöz yönetiminde yeni sezona hazırlanan ve 14 yeni transfer ile takımı güçlendiren Acıpayam Belediyespor 23 Eylül'de başlayacak olan lige iddialı hazırlanıyor.

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Teknik Direktör Özkan Ceylan, “Çok verimli bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Önümüzde uzun bir lig maratonu var ve buna yetebilmek için güç yüklemesi yapmamız lazım. Onun için salonda da çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan da hazırlık maçlarımız devam ediyor. Ligin başlamasına az bir zaman kaldı. Biz hazırlıklarımızı tamamlayarak sezona hazır hale gelmek istiyoruz. Amacımız lige çok iyi bir başlangıç yapmak. Onun içinde daha çok çalışmamız lazım” dedi.

Acıpayam Belediyespor yeni sezonun ilk maçını deplasmanda Akhan spor ile oynayacak.