2018-02-09
Acıpayam Belediyespor güreş kulübü il seçmelerine iddialı hazırlanıyor.

2017 Şubat ayında kurulan Acıpayam Belediyespor güreş kulübü 13-14 yaş grubunda 13 Şubat’ta Denizli’de yapılacak olan okullar arası il seçmelerine ilk defa katılacak.

11 sporcunun serbest stilde mücadele verecek olan ve Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda sporcular antrenör Mustafa Reşit Şener öncülüğünde müsabakalara hazırlanıyor.

Acıpayam Belediyespor Güreş antrenörü Mustafa Reşit Şener,’’ 1 yıl önce kurulan kulübümüz şu ana kadar okullar arasında 1 Türkiye 2.liği, 2 Türkiye 3.lüğü ve Rize’de yapılan uluslar arası müsabakalarda 5. oldu ve milli sporcu olma hakkı elde etti.

Yıldızlarda 1 Türkiye 5.liği, gençler Türkiye Şampiyonasında Türkiye 5. liği kazandık. Bu başarılarımızın daha üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Acıpayam’da dünya ve olimpiyat şampiyonlarımız Bayram Şit ve Hasan Güngör’ler neden bir daha yetişmesin. Bunun çabası içindeyiz. Kuruluşumuzdan bu yana her zaman sporcunun yanında olan Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan’a, Başkan Yardımcımız Hüseyin Erdem’e, Acıpayam Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Muhammet Kesici’ye, Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Özkan Sağun’a teşekkür ederiz’’dedi.