2017-08-08
Acıpayam Belediyesi Nikâh Memurluğu yeni yerinde hizmet veriyor

Acıpayam Belediyesi Nikâh ve Evlendirme Memurluğu, Acıpayam Belediyesi Yeni Düğün Salonunda hizmet vermeye başladı.

Acıpayam Belediyesi, evlilik işlemlerinin daha verimli ve çağdaş bir düzeyde yapılabilmesi için taşıdığı Evlendirme Memurluğu ile vatandaşlara yeni ve modern hizmetler sunacak.

Daha önceden belediye binasında bulunan Evlendirme Memurluğu, Acıpayam Belediyesi Yeni Düğün Salonunda yeni yerine geçti.

Evlenecek çiftlerin evlilik başvuruları ve nikâh işlemlerini yeni yerinde yürütecek olan Belediye Evlendirme Memurluğu, çiftlerin nikâhlarını özel salonda misafirlerinin önünde imzalarını atabilmelerine imkân sağlayacak.

Hafta içi mesai saatleri içerisinde başvuru işlemlerinin yapılabildiği Evlendirme Memurluğuna başvuru için gerekli evraklarla ilgili bilgi 0535 679 68 96 ve 0530 693 71 27 nolu telefonlardan öğrenebilecek.

2016 yılında hizmete açılan Acıpayam Belediyesi Kapalı ve Kır Düğün Salonu yaklaşık 1000 kişilik kapasitesiyle yeni evlenecek çiftlere hizmet vermeye devam ediyor.