2019-01-11
ACIPAYAM BELEDİYESİ EVİ YANAN AİLEYE SEVGİ ELİNİ UZATTI

Göreve geldiğinden bu yana ihtiyaç duyulan her konuda Acıpayamlılara sevgi elini uzatacaklarının sözünü veren Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Sobadan çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen bir vatandaşımızın evi, Denizli Büyükşehir Belediye Sevgi Eli, Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesi  ve Acıpayam’lı esnafların destekleriyle kısa bir süre içerisinde yenilendi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi  Şevkan, 14 Şubat  2006 yılında  kurulan Denizli Büyükşehir Belediyemiz Sevgi Eli Şubemiz ile koordinasyonlu olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Diliyoruz ki bu tür kazalar bir daha yaşanmasın. Bundan sonra da tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız, onların kimsesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Şevkan ayrıca Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a , Denizli Büyükşehir Belediyemiz Sevgi Eli Şube  Müdürümüz Selma Yıldız’a, Acıpayam Belediyesi  Sevgi Eli Şube Müdürümüz Nurten Elçin’e, tüm çalışan kardeşlerimize  ve destek veren tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.