2018-01-10
ACIPAYAM ASAYİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

2018 yılının ilk muhtarlar toplantısı Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Konferans Salonunda Acıpayam Kaymakamı  Ali Şanlıer başkanlığında gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda mahallelerin sorunları hakkında muhtarlar; ihtiyaç ve sorunlarını dile getirdi ve bu sorunlar için çözüm yolları hakkında karşılıklı olarak istişare bulunuldu.

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, toplantının amacının sorunların karşılıklı dile getirilip, bu sorunlara ortak bir çözüm yolunun bulunabilmesi olduğunu ve mahallelerin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, güvenlik, asayiş, sosyal, emniyet ve sosyal konularda karşılaşılan ve tespit edilen sorunların çözümüne ilişkin kararlar alındığını ifade etti.