2018-03-13
14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, 14 Mart Tıp Bayramı mesajı yayınladı.

İnsanlık tarihi boyunca; “Her işin başı sağlıktır,” sözü hiç eskimemiş, daha da önemsenerek değeri artmıştır. Bu yüzden insan sağlığına kendini adamış kişiler hep önde olmuşlar ve önemsenmişlerdir. İnsanlık tarihi kadar eski olan tıp mesleği baş döndürücü şekilde gelişmiş ve bu günlere gelmiştir. Gece gündüz demeden çalışan bilim insanlarının tek amacı insanların sağlık ve mutluluk içinde yaşamaları olmuştur. Bilim dünyasının içinde ayrı bir yeri olan tıp bilimi ve özverili hekimler hiçbir siyasal, dinsel, cins ve bölge ayrımı yapmadan sadece insan odaklı çalışmış ve çalışmaktadırlar. İlçe halkımın sağlığıyla gece gündüz demeden uğraşan, merkez ve kasabalarımızdaki hekimlerimizi de saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Bütün bu dileklerimizle beraber hayattan göçen hekimlerimize Allahtan rahmet hayattaki meslektaşlarımızın da 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak; sağlıklı, mutlu, özgür çalışma ortamı dilerim. Saygılarımla…