2018-08-09
08.08.2018'De Nikâh Çılgınlığı

Dünya evine özel bir tarihte girmek isteyen çiftler, 08.08.2018 tarihinde nikâh masasına oturarak mutluluğa ‘evet’ dedi. Acıpayam Belediyesi Kır Düğün Salonunda bu özel günde 11 çiftin nikâhını kıydı.

Evlilik hazırlığı yapan ve hayatlarının en mutlu gününe özel bir anlam katmak isteyen pek çok çift, nikâh tarihlerini unutmamak için gün, ay ve yılı 8 rakamından oluşan 08.08.2018 tarihini seçti.

Acıpayam Belediyesi Kır Düğün Salonunda nikâh masasına oturan 11 çift, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için bu özel tarihte mutluluğa adım attı. Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Normal zamanda hafta sonlarında yoğunluğun yaşandığı nikâh dairesi, bu özel tarihten dolayı hafta içinde de en yoğun günlerinden birini yaşadı. Sabah saat 09.00’da başlayan nikah trafiği akşam saat 21.30’a  kadar devam etti.