2018-11-07
ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Acıpayam ilçesinde yol ve yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Birçok mahallede asfalt, kilit parke taşı gibi birçok çalışmaya imza atan Acıpayam Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda  Dodurga Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili konuşan Acıpayam  Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, “ Dodurga  Mahallemizdeki yol çalışmalarımızı tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Toplamda 56 mahallemizin yüzde doksanlık bölümünde çalışmalarımızı bitirdik. Altyapı çalışmalarından dolayı geciken birkaç mahallemize de çok yakında başlıyoruz. Sizlerden aldığımız destek ve güçle hizmetlerimiz hız kesmeden devam edeceğiz. İlçemizin her yerini güzelleştirmeye hak ettiği yere taşımaya devam edeceğiz. Durmak yok çalışmaya devam.” şeklinde konuştu.