2018-06-29
TARIMDA PROJE ACIPAYAM'A 3.LÜK GETİRDİ

Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı Proje Pazarı ve Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı desteği ile Ege Bölgesi illerinden Denizli, Kütahya ve Uşak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerince yürütülen “Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programının Bölgesel Proje Pazarı ve Sertifika Töreni” Denizli Valisi  Hasan Karahan’ın katılımı ile İlimizde düzenlendi.

Anemon Otel’de düzenlenen törene; Denizli Valisi Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tanıtım ve Yayın Hizmetleri Daire Başkanı Sürur Kır, Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yılmaz Erkaya, Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammet Gümüş, Uşak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Kahraman, İşkur İl Müdürü Fatih Işık, TKDK İl Müdürü Murat Kar, Acıpayam Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Abdurrahman Oymak, Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım,STK temsicileri, Kadın Çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşmaların ardından yapılan ödül töreninde dereceye girenler ödüllerini Valimiz Hasan Karahan ve diğer protokol üyelerinden aldılar. Proje Pazarının açılışının yapılarak standların gezilmesi ile tören sona erdi.

Denizli'den dereceye giren proje sahipleri Alev Turan, Çiğdem Özcan ve Gülay Özcan, Kütahya'dan Kadriye Semercioğlu, Zeynep Pınar ve Hesna Yılmaz, Uşak'tan Nazlı Doğan, Emre Köse ve Ülkü Aslan, ödüllerini Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyelerinin ellerinden aldı.

Acıpayam Alcı mahallesinden ''Ağaç ve Ahşap işlemeciliği'' projesiyle Gülay Özcan 3. cü oldu.