2019-01-30
Sokakta belediyecilik anlayışı içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Acıpayam’da  mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Pınaryazı mahallesinde incelemelerde bulundu.

Pınaryazı  Mahalle Muhtarı Mümin Kılınçarslan ve teknik personelin  yer aldığı inceleme gezisi sırasında eksikler, sorunlar tespit edildi.

Pınaryazı Mahalle gezisi sırasında vatandaşlarla da görüşen Başkan Şevkan , “Mahalle inceleme gezilerimiz  her türlü hava şartına rağmen 5  yıldan beri aksatılmadan devam ediyoruz.Mahallerdeki sorunların tespiti ve çözümü konusunda oldukça yararlı olan geziler sayesinde vatandaşlarla da bire bir görüşmelerimiz oluyor. Vatandaşı ayağımıza getirmeyip, bizler vatandaşın ayağına gidiyoruz. Sokakta belediyecilik anlayışı içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.