2018-02-06
SGK İL MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN ŞEVKAN'A ZİYARET

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdullah Mersin, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret etti.

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdullah Mersin, hem kurum ve kuruluşlarla hem de vatandaşlarla gereken iletişim ve paylaşımlar yapmak sureti ile Denizli ve ilçelerimizi en iyi seviyelere getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şevkan,“Acıpayam Belediyesi olarak insan odaklı hizmetlerimize kesintisiz devam ediyoruz. Diğer kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare halinde olarak ortak aklın hâkim olduğu bir hizmet anlayışını benimsiyoruz. Acıpayam SGK Şube Müdürümüz Süleyman Sapmaz ile de uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı kurum olarak sürdürüyoruz. Yapmış olduğunuz nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’dedi.

Ziyarette Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdullah Mersin’e, Acıpayam Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürü Süleyman Sapmaz eşlik etti.