2018-06-28
Şevkan, eksiklikleri yerinde tespit ediyor

Belirli aralıklarla mahallelerdeki eksiklikleri yerinde tespit çalışmalarını sürdüren  Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,bu kapsamda Yolçatı  mahallesinde incelemelerde bulundu.

"Yerinde tespit yerinde çözüm"

Belediye birim müdürleri ile mahallelerde belirli aralıklarla yerinde tespit çalışması yürüttüklerini ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, "Sorunların tespiti ve çözümünü alanda, yerinde gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Taleplerin tespitini vatandaşlarımızın mahallesinde, sokağında hatta evinin önünde onları dinleyerek yerinde tespit edip yerinde çözüme kavuşturuyoruz. Bu kapsamda Yolçatı mahallemizde incelemelerde bulunduk. Yolların durumu, alt yapı, üst yapı, kapalı alanlar v.b konularda mahalle muhtarımız Duran Şahan ve mahalle halkımız ile istişarelerde bulunduk’’dedi.