2017-08-07
REKTÖR BAĞ ACIPAYAM'DA

Pamukkale Üniversitesi Rektörümüz hemşehrimiz Sayın Prof.Dr.Hüseyin Bağ ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

REKTÖR BAĞ MUHTARLAR TOPLANTISINA KATILDI

İlçemizde her ay düzenlenen muhtarlar toplantısı Acıpayam Talip Özkan Sanat Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Acıpayam Kaymakamımız Ali Şanlıer, Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Bçvş.İlhami Averi, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Dağ, daire ve kurum amirleri ile muhtarlar katıldı.

Toplantıya bir dizi ziyaretler için ilçemize gelen Pamukkale Üniversitesi Rektörümüz hemşehrimiz Sayın Prof.Dr.Hüseyin Bağ'da katıldı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Hüseyin Bağ'a tüm muhtarlar adına Gedikli Mahalle Muhtarımız Hüseyin Helvacıoğlu tarafından çiçek takdim edildi.

KAYMAKAMLIK , BELEDİYE VE ACIPAYAM MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ

Pamukkale Üniversitesi Rektörümüz hemşehrimiz Sayın Prof.Dr.Hüseyin Bağ, muhtarlar toplantısının ardından Acıpayam Kaymakamımız Ali Şanlıer ,Acıpayam Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan ve Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut'u makamlarında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan, Pamukkale Üniversitesi Rektörümüz hemşehrimiz Sayın Prof.Dr.Hüseyin Bağ'a, yine hemşehrimiz olan yazar H.Meriç Doruk'un yazdığı KÖZ romanını hediye etti.