2017-08-07
Rektör Bağ, Acıpayam’a yeni müjdeler verdi

Aslen Acıpayam’ın Çakır mahallesinden olan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ memleketinde incelemelerde bulundu.

Acıpayam Belediyesini ziyaret eden Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Belediye personeli tarafından çiçekle karşılandı.

Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret eden Bağ, doğduğu topraklarda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, sıcak karşılamadan dolayı memnuniyetini  ifade etti.

İKİ YENİ BÖLÜM VE ENSTİTÜSÜ İÇİN TEMEL ATIMI MÜJDESİ

Belediye makamında Rektör Bağ, Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulunda önümüzdeki eğitim yılında Çocuk Gelişimi ve Maliye Bölümlerinin açılacağını, ayrıca Yassıhüyük bölgesinde Tarım ve Hayvancılık Enstitüsü’nün  2018 yılında temelinin atılacağının müjdesini verdi.