2018-09-11
Okullar Belediye Hizmetleriyle Hayat Buluyor

Acpayam  Belediyesi  ekiplerince okul bahçelerinde  peyzaj  düzenlemesi sürüyor.

Belediye hizmetlerinin yanı sıra kamuya ait alanlarda hizmet üreten Acıpayam  Belediyesi, okul bahçelerinde peyzaj  düzenleme çalışmaları  tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe merkezinde bulunan Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu ile Yeşilyuva  mahallesinde bulunan ilkokulda peyzaj düzenleme ve duvar yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan sabahın ilk saatlerinde  Yeşilyuva  İlkokulu ve Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Başkan Şevkan, "Eğitim yuvaları belediye olarak bizim öncelikli değer verdiğimiz hizmet alanlarımız. Buralarda okuyup eğitim gören çocuklarımız bizim çocuklarımız. Onların tozda, çamurda oynamalarını, toprakta ve betonda oturmalarını istemeyiz. Bu nedenle belediye olarak okullarımızın her türlü ihtiyacını elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Bu çalışmaların mimarı olan belediyemin  emekci arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.