2017-09-08
OKUL GÜVENLİĞİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTILACAK

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala, okullarda alınan güvenlik ile ilgili konular Çameli Kaymakamı ve Acıpayam Kaymakam Vekili Onur Özaydın başkanlığında gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıda masaya yatırıldı.

Acıpayam Belediyesi Yeni Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya; Çameli Kaymakamı ve Acıpayam Kaymakam Vekili Onur Özaydın, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Dağ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Çiçekdemir, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Muhtarlar, okul servisi yetkilileri ile diğer ilgililer katıldı.

Çameli Kaymakamı ve Acıpayam Kaymakam Vekili Onur Özaydın ve protokol okullarda alınan ve alınacak olan güvenlik önlemleri hakkında katılımcılara sunum eşliğinde bilgi verdiler.