2018-08-01
Okul bahçeleri güzelleşiyor

İlçe genelinde bulunan bütün okulları kapsayan bahçe düzenleme faaliyetleri ,oyun grupları,oturma grupları, yeşil alan , asfaltlama, kaldırım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Başkan Şevkan, Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulunda Acıpayam Belediyesi tarafından başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Acıpayam  Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okul bahçelerinde düzenleme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, yapılan çalışmalar sonucunda, okul bahçelerinin daha güzel ve estetik bir görünüme kavuştuğunu kaydetti.

Okullarda çocukların güvenle vakit geçirebilmesi amaçlanarak çevre düzenlemesi, spor alanları, altyapı, yeşil alan, parke çalışmaları yaptıklarını ifade eden Başkan Şevkan, okul bahçelerinde yaptığımız düzenleme çalışmalarımız hazırlanan plan doğrultusunda devam ediyor.Çocuklara daha iyi ortamda eğitim sağlama gayreti içerisindeyiz. Kendimde eğitimci olduğum için eğitime bakış açımız çok hassas. Eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak,donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmalara katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan tüm okullarımızın tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en ideal şekilde yetişmesi için eğitim her zaman önceliklerimiz arasında yer almış ve bundan sonrada almaya devam edecektir” dedi.