2017-08-05
MEKANIN CENNET OLSUN EROL DEĞİRMENCİ

Dün akşam Denizli-Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında Acıpayam Belediyesinde görev yapan Erol Değirmenci'nin hayatını kaybetmesi İlçede şok etkisi yaptı.

Acıpayam Belediyesine ait otobüsle Acıpayam Belediyespor oyuncularını Denizli bıraktıktan sonra İlçeye dönmek üzere yola çıkan Erol Değirmenci yönetimindeki 20 KF 075 plakalı otobüs Çaylıhanı mevkisinde kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan ve devrielerek sürüklenen otobüste sürücü 49 yaşındaki Erol Değirmenci hayatını kaybederken yanında bulunan oğlu Eren Değirmenci yaralandı.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Eren Değrimencinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki çocuk babası Erol Değirmenci bugün Acıpayam Çarşı Camisinde kılınan öğle namazına müteakip Acıpayam Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.

HERKES TARAFINDAN SEVİLİYORDU

İlçede herkes tarafından sevilen ve kazada hayatını kaybeden Erol Değirmenci'nin ölüm haberi İlçede şok etkisi yaparken Acıpayam Belediyesi çalışanları mesai arkadaşını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.