2019-01-04
İşte mutluluk işte samimiyet

Acıpayam Belediyesi mahallelerde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri ekipleri  kırsal mahallelerde yaşlı, yatalak ve engelli vatandaşların yol sorunlarını çözüme kavuşturmayı sürdürüyor.

Acıpayam’a bağlı Hisar mahallesinde yaşayan Durdu ve Durmuş Kesmen çiftinin yoluna kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, hafta içinde ziyaret ettiği aileye en kısa zamanda yol çalışmasına başlayacaklarını  söylemişti.

Başkan Şevkan’ın  talimatı üzerine ekipler çalışmalara başladı. Evinin önünün taş döşenmesinden dolayı mutluluğu gözlerinden okunan Durdu Kesmen, Fen İşleri çalışanları ile fotoğraf çekildi.

Mutluluğu ve samimiyeti gözlerine yansıyan Durdu Kesmen, yapılan çalışmadan dolayı Başkan Şevkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.