2019-01-02
Hizmetleriyle gönüllere giren başkan

Her gün gerçekleştirdiği ziyaretlerle yaşlıların, çocukların ve halkının yanında  olan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, en büyük desteğinin halkı ve ettikleri  dualar olduğunu kaydetti.

Acıpayam’da  'Gönül Belediyeciliği' yaptıklarını belirten Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, "Bu bizim temel ilkemiz" dedi.

Başkan Şevkan, mahalleleri  ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinlemeyi sürdürüyor.Hisar mahallesinde Fen İşleri Müdürü Memiş Canbaz ile birlikte eksikleri tespit eden Başkan Şevkan, yaşlı, engelli, çocuk ve mahalle sakinlerinin yoğun sevgisi ile karşılaştı.

Hisar mahallesinde mahalle sakinlerini ziyaretin yanında engellilerin, yaşlıların bulunduğu mahalle içinde yapılacak olan yollarda inceleme yapan  Başkan Şevkan, "Hemşehrilerimize hizmet için çalışma yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalara vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yön veriyoruz. Alt yapıdan ulaşıma, yol yapım ve sosyal belediyecilikte önemli çalışmaları gerçekleştirdik. Amacımız, daha güzel bir Acıpayam’ı gelecek nesillere aktarmak" diye konuştu.

Yaşlılarla da sohbet eden Başkan Şevkan, ‘’Biz, büyüklerimizin duasına talibiz. Rabbim, hiçbir zaman büyüklerimizin duasını başımızdan eksik etmesin. Onların duasıyla bizler ayakta duruyoruz. Büyüklerimizin duası bizim için çok önemlidir. Büyüklerimizden, şahsımızdan ziyade memleketimize dua etmelerini istiyoruz. Çünkü memleketimiz var olduğu müddetçe bizler varız. Vatanımızın elden gitmemesi için büyüklerimizin her zaman duasına ihtiyacımız var. Tüm büyüklerime Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyorum.