2019-02-05
Hisar Mahallesi'nde yol genişletme çalışmaları

Acıpayam   Belediyesi,Hisar  mahallesinde yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, “halkımızın rahat etmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapıyoruz” dedi.

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hisar mahallesinde uzunca yıllardır kanayan bir yara haline gelen dar yolları genişletme çalışması başlattı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yayımlayan Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Vatandaşımızın  nerede olursa olsun hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak her yere yetişmeye çalıştıklarını ve insanların mutluluğu için her yere hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Acıpayam  Belediyesi olarak ilkelerinin “Nerede İnsan Orada Hizmet” olduğunu vurgulayan  Başkan Şevkan , yaptığımız çalışmalarda gördük ki; bölge insanımız hizmete susamış durumda. Acıpayam Belediyesi olarak son derece önemli hizmetlere imza atıyoruz.  Her yerde hizmet eksiği bulunmaktadır. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Şu ana kadar hizmet tempomuz iyi durumda. Bundan sonra da aynı tempoda hizmet üretmeye, halkımızı rahatlatmaya devam edeceğiz” dedi.