2019-02-12
ENGELLİLER DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Acıpayam Engelliler Derneğinin düzenlediği yemekli dayanışma toplantısına çok sayıda engelli ve yakınları katıldı.

Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar şunları kaydetti, “Acıpayam Engelliler   Derneği olarak engelli  ve engelsiz dayanışmasının sağlanması için Acıpayam Belediyesi Düğün Salonunda toplu yemek organizasyonu yaparak engellilerin sorunlarını  yetkililere iletti.

Dayanışma toplantısına Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Ak Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, Kadın Kolları Başkanı Gülbin Gülsen Öztaş, Gençlik Kolları Başkanı Ali Çaçan, MHP İlçe Başkanı Günday İlhan ve çok sayıda engelli ile aileleri katıldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Engelliler Derneğimizin dayanışma yemeğinde burada bulunmak mutluluk duyduğunu, Acıpayam Belediyesi olarak Engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduklarını bundan sonrada olacaklarını ifade etti.

Acıpayam'da Engelli kardeşlerimizin daha iyi ortamlarda yaşamaları için engelli yaşam merkezi kazandırma konusunda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Şevkan, bu dayanışma yemeğini  tertipleyen  başta Yıldıray Koşar hocam olmak üzere,tüm engelli kardeşlerimizi yürekten kutluyorum dedi.

Dayanışma yemeği toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.